Åpningstid man-fre 08.30-16.00

Mellomila 56
7018 Trondheim

facebookTelefon 73510040
info@fotoimport.no

TJENESTER

Skateboard Fotoworkshop


Lær å ta actionbilder av luftens mestere! Gjennom en fartsfylt helg får du lære hvordan du tar de kule skateboardbildene.

Dessverre avlyst pga. for få påmeldte. Håper å gjennomføre kurset ved en senere anledning!


Lyssetting, timing og komposisjon er nøkkelbegreper. Workshopen kombinerer demonstrasjoner og praktisk arbeid. Du får jobbe mye selv med kamera og lys og ta dine egne skateboardbilder. [Trondheim 29.–31. august - avlyst ]

Dette er en unik og nyutviklet workshop for fotointeresserte. Gjennom en hel helg får du jobbe med fotograf Bjørn Joachimsen og noen av Trondheims dyktige skateboardutøvere. Vi skal jobbe mye med lyssetting slik at du lærer å få den rette stemningen når du fanger de rette øyeblikene hvor utøverne gjør sine triks. Som deltaker vil du få innføring i ulike trådløse blitzsystemer og hvorda du bruker slike til å lage skateboard – og actionbilder som skiller seg ut.

Hele lørdagen er satt av til arbeid på Trikkestallen på Lilleby i Trondheim og deler av workshopen vil også foregå på utendørs skateanlegg i nærområdet.

I løpet av workshopen leverer deltakerne inn egne bilder og vi avslutter med bildevurdering hvor alle for nyttige tips for å utvikle seg videre innen slik fotografering.

Workshopen starter fredag 29. august kl. 19.00 og avsluttes søndag 31. august kl. 16.00. Ytterligere detaljer om programmet kunngjøres senere.

Workshopen arrangeres i et samarbeid mellom Fotoimport og fotograf Bjørn Joachimsen.

 

foroworkshop i Trikkestallen...........

PRAKTISK INFORMASJON

Sted
Trikkestallen, Trondheim

Antall deltakere
12–16

Kursavgift
2250.- pr. deltaker.

Påmelding
i nettbutikken

Forkunnskaper
Deltakerne bør ha grunnleggende
forkunnskaper innen fotografering og kamerabruk.

Instruktør
Bjørn Joachimsen

Ta med
Eget kamera

 

 

 

...........

Om instruktøren
Fotograf Bjørn Joachimsen er en av landets mest aktive og erfarne kursholdere innen fotografi og bildebehandling. Siden 2005 har han holdt flere hundre kurs og workshops over hele landet. De fleste av disse fotokursene omhandler lyssetting i studio eller på location. Innen bildebehandling holder han kurs på ulike nivå innen Lightroom og Photoshop.

Bjørn Joachimsen har også samarbeidet med en rekke andre fotografer når det gjelder kurs: David Beckstead (USA), Bjørn Opsahl (N), Trym Ivar Bergsmo (N) Kate Monica Myrmellom (N) og Jens Haugen (N).

Lightroom 3 printemodul

Copyright © 1996-2018 Fotoimport as
webansvarlig: Nora Nystuen