Ønsker du ikke motta informasjon og tilbud fra Fotoimport? Meld deg av her.
Ser nyhetsbrevet rart ut? Se det i nettleseren her.

Fotoimport as

Nyhetsbrev nr. 35. - 31. August 2015

spacer
Gratis kurs i printing av fotobøker 2. september

Print & bind fotobøker med Adobe Lightroom og Epson

Gratis kurs i printing av fotobøker 2. septemberDelta på gratis kurs og lær hvordan du på en enkel måte kan printe og binde dine fotobøker for salg eller eget bruk. Vi viser hvordan bruke bok modulen i Adobe Lightroom til å lage lay-out, printe ut albumark på nye Epson SureColor P600/P800 og binde inn fotobøker fra Moab Paper. Vi har alle et ansvar om å ta vare på minnene våre enten det er i hjemmet, bedriften eller i lokal organisasjon. Bilder som man har printet, lakkert og innrammet på syrefritt bomullspapir på en EPSON fotoskriver med pigmentblekk har holdbarhet for flere generasjoner. Man får bedre kvalitet, farger og sort/hvitt sammenliknet med tradisjonelle trykte fotobøker. Og med nye Epson SureColor P600 og P800 markedets høyeste DMax (dypeste sort nivå).

Kalibrering og fargestyring: Hvordan få Eizo ColorEdge skjerm til å bli like med Epson fotoutskrifter og trykksaker. Vi viser riktig kalibrering av Eizo ColorEdge skjermer. 

Lightroom Book Module: Lay-out, legg til tekst og grafikk, oppskarping for print, valg av riktige formater for Moab Chinle Digital Book v2. Hvordan kombinere bilder og maler fra Lightroom's Print Module og Photoshop og få det inn i Lightroom´s Book Module. Valg av fargerom og eksport av bok til JPEG og PDF-format.

Printing av fotobøker på Epson SureColor P600/P800 med Moab Entrada Natural 190, 8x9 og 12x13 tommers papir som er ferdig falset og hullet for Moab Chinle Digital Book. Innmating av papir, tosidig utskrift og bruk av Even/Odd Pages. Vi viser print-innstillinger for masseproduksjon av f.eks 20 fotobøker.

Innbinding av Moab Chinle Digital Book v2 eller Portfolios by IceNine.

Andre muligheter med Epson SureColor P600 og P800: Print på rullpapir som Luster, lerret, bomullspapir, Baryta papir, sølvpapir, glossypapir med metallisk overflate, takkekort og PosterBoard plater. Enklere printing fra Photoshop og Lightroom med Mirage 3.

Gjennomgang av Epson pakketilbud: Epson SureColor P600 / P800 + Moab Chinle Digital Book + Moab Entrada Natural 190 papir + 3 timers grunnkurs. Nye Eizo ColorEdge skjermer. Kalibrering fra X-Rite.

Kursholder: Per Arnfinn Persen / Profil Data as. Varighet ca. 2 timer.

Tid og sted:
Stavanger 1. september, kl 14:00, Stavanger Foto, Lars Hertervigsgt. 3B, påmelding: morgan@stavangerfoto.no
Trondheim 2. september, kl 14:00, Fotoimport, Mellomveien 18B, påmelding: dag@fotoimport.no

ISSU
http://issuu.com/perarnfinnpersen/docs/print_bind_fotobok-oslo_bergen_stav

Link til arrangement på facebook:
https://www.facebook.com/events/1473961359593798/

spacerEpson SureColor SC-P800

Nyeste generasjons 17"/A2+ printer med helt nytt blekksett.

  • Epson SureColor SC-P800 på lager!9-fargers Ultrachrome HD-blekk med vesentlig dypere sortnivå enn tidligere generasjoner og enda lengre holdbarhet.
  • Både kablet og trådløst nettverk, samt Wi-Fi Direct for smarttelefoner etc.
  • Svært lett å sette opp og bruke med 2,7" fargeberøringsskjerm.
  • Mulighet for rullholder

Epson SureColor SC-P800:
Kr 11.500,- ink. mva.


Introduksjonstilbud med:
- Moab Chinle Digital Book 12x13" m/papir.
- Bokproduksjonskurs med Per Arnfinn Persen 2. september 2015.
- Våre egenproduserte ICC-profiler til en rekke papirer.