KURS - VÅTPLATE

VÅTPLATEKURS 

(ingen dato - kom gjerne med forslag)

i våre lokaler i Ilsvika

Prøv deg på våtplatefotografering, teknikken som virkelig slo an på 1850/60-tallet. Vi legger opp til mest mulig tid til fotografering, med fine lokasjoner både inne og ute, med dagslys, fastlys og blitz. To dager er litt kort tid, men vi har som mål at deltakerne skal ha sånn noenlunde oversikt over hva som trengs for å sette igang på egen hånd etter endt kurs.

lørdag: 12.00 - 19.00
søndag: 10.00 - 17.00

Kurset vil foregå i og rundt Fotoimports lokaler i Mellomila 56, Trondheim. Ta gjerne med eget kamera, men vi kan stille med lånekamera om du ikke har noe som egner seg til våtplatefotografering. Ingen spesielle forkunnskaper er nødvendig for å delta på kurset

Påmelding i nettbutikken  eller på mail
Kursavgift : kr 4.000,- inkl. forbruksmateriell. Maks 5 deltakere.


Om instruktøren

Nora Nystuen har lært våtplateteknikken gjennom å delta på flere kurs i regi av NORDphotographySAGA - senter for fotografi. Jill Enfield har årlige kurs der, som forøvrig kan anbefales på det varmeste. Høsten 2018 startet Nora opp med våtplatefotografering i studio-krokene våre på Fotoimport, og siden har hun drevet med det jevnt og trutt. Våtplateprtrettene hennes ble belønnet med Gull, Sølv, Bronse og Hederlig omtale i Norges Fotografforbunds landskonkurranse i 2020, noe som holdt til en samlet 6.plass.


Noen av bildene tatt på tidligere workshop av deltagerene Håkon Grønning og Kjersti Marie Kvam: